Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind

Grillnet og ælteunderlag

Det er skønt med produkter, der gør arbejdet i køkkenet eller ved grillen nemmere. Så får du nemlig mere tid til andre ting. Vores grillnet og ælterunderlag er netop gode hjælpere i dén henseende – både fordi de gør den efterfølgende rengøring nemmere og samtidig letter selve arbejdet undervejs.

Lysten til at grille eller arbejde med gærdej eller mørdej bliver i øvrigt også større, når besværet bliver mindre. Og med de lave priser på vores langtidsholdbare grillnet og ælterunderlag er der næsten ingen undskyldning for ikke at hjælpe sig selv i det daglige.
 • Grillnet i teflon 360 X 420 mm.
  Grillnet i teflon 360 X 420 mm.Varenr. 311599

  Teflon belagt grillnet i meget kraftigt kvalitet. Ideel til fisk, skaldyr, grønsager, pizza og hakket kød. Maden slipper nemt nettet. Anvendes på grillen eller i ovnen. Man kan med lethed tilpasse nettet med en saks. Ved grill, skal du passe på flammerne. Hold min. 10 cm afstand til gløderne. Grillnettet er nemt at rengøre med alm. opvaskemiddel. Husk: Hos Quickparts har du altid 14 dages fuld returret.

  Originalbet.: 
  På eget lager
  70,00 DKK
  Køb nu Se fragt
 • Ælteunderlag i teflon og silikone 480 x 600 mm.
  Ælteunderlag i teflon og silikone 480 x 600 mm.Varenr. 311600

  Bemærk: Må ikke i ovnen. Ælteunderlag i teflon og silikone. Ved anvendelse slipper du for dej og lignende på din bordplade. Dejen slipper nemt underlaget og den er nem at rengøre efter brug. Husk at fjern folien på bagsiden inden brug. Dette vil sikre at underlaget ligger helt stille, under dit arbejde med dejen. Husk: Hos Quickparts har du altid 14 dages fuld returret.

  Originalbet.: 
  På eget lager
  117,00 DKK
  Køb nu Se fragt
 • Bagefolie brun teflon 330 x 430 mm.
  Bagefolie brun teflon 330 x 430 mm.Varenr. 311601

  Kan klare temperatur op til 260 grader celsius Bagefolie i brun teflon. Erstatning for dit alm. bagepapir. Kan anvendes mere end 1000 gange til både bagning eller stegning. Ingenting sætter sig fast og underlaget er nemt at rengøre med en klud eller køkkenrulle. Ønsker du at ændre størrelsen, kan folien nemt klippes eller skæres til. Husk: Hos Quickparts har du altid 14 dages fuld returret.

  Originalbet.: 9029792836
  På eget lager
  72,00 DKK
  Køb nu Se fragt

Nem tilberedning med et grillnet

Med et grillnet slipper du for, at maden brænder fast på grillristen. Noget der både kan ødelægge maden, fordi den bliver revet itu, når du vil løsne den – og gør rengøringen besværlig. Især fisk og grøntsager kan være svære at grille, uden at de hænger fast. Her er et grillnet derfor uundværligt.

Når du er færdig med at grille tager du i øvrigt blot dit net med ind til køkkenvasken og gør det rent med opvaskemiddel. Fordi nettet er teflonbelagt er rengøringen desuden endnu nemmere, da en særlig slip-let-belægning får alle madrester til at falde af, næsten af sig selv.

Et ælteunderlag gør arbejdet med dej lettere

En af grundene til, at mange synes arbejdet med fast dej kan være lidt besværligt er, at dejen klistrer til bordet. Det gør rengøringen lidt besværlig, samtidig med at det kan være svært at få tærtebunde fri fra bordpladen uden de revner.

Med et ælterunderlag er begge dele dog meget nemmere. Dejen har nemlig ingen kontakt med bordet, men kun med den teflonbelagte overflade som nemt får dejen til at slippe. Dermed er der ingen rengøring af bordet og dejen kan nemt flyttes til tærteformen eller bagepladen. Undersiden af underlaget er samtidig silikonebelagt, så det ikke glider rundt, når du ælter eller ruller dejen ud. Derimod har den et godt greb i bordpladen, så arbejdet er nemt.

Et dejunderlag kan desuden også bruges til udrulning af marcipan og fondant til overtræk på kager.