Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind

Sous Vide stave

Når du skal tilberede din mad efter Sous Vide metoden, har du brug for det rigtige udstyr. Faktisk er en Sous Vide stav helt uundværlig. Uden denne kan du nemlig ikke sikre en konstant og jævn temperatur i gryden – hvilket netop er hele omdrejningspunktet i tilberedningsformen.

Hos Quickparts har vi alt det nødvendige udstyr til Sous Vide og her på siden finder du vores Sous Vide stave. Leder du også efter en vakuumpakker og poser til denne, finder du begge dele ved hjælp af menuen til venstre.
 • Original
  Sous Vide stav SV 1126 - Profi Cook
  Sous Vide stav SV 1126 - Profi CookVarenr. 691330

  Normalpris kr. 944, tilbudspris 659 - spar 285 kr,-
  Sous Vide Stick/stav fra Profi Cook. Denne model SV1126 er i kompakt design og kan bruges i beholdere på op til 15 liter (Beholderen skal dog mindst være 15 cm høj) Staven har et informativt display i toppen, der viser den aktuelle temperatur, indstillet temperatur og tid. Den er perfekt til at tilberede kød, fisk og grøntsager. Da fødevarerne er vakuumpakkede, kan du bruge en hvilken som helst beholder der kan tåle vand og op til 90 grader Celsius. Eneste krav er at siderne skal være mindst 15 cm høje. Funktioner: - Slukker automatisk ved for lav vandstand og afgiver akustisk alarm - Timer-funktion op til 99 timer - Kompakt design - Vandcirkulation 7-8 liter/min. Specifikationer Effekt i watt: 800 Cirkulationspumpe: Ja Kapacitet i liter:15,0 Grader i °C: 0-90 Interval i °C: 0,5 Vægt i kg:1,1 Mål i cm (HxBxD):13,0 x 11,0 x 45,0

  Originalbet.: 
  På eget lager
  659,00 DKK
  Køb nu Se fragt

Sådan virker en Sous Vide stav

En Sous Vide stav sørger for, at temperaturen i gryden er konstant og nøjagtig under hele tilberedningsprocessen. Derudover har den en indbygget cirkulator, som sørger for, at vandet cirkuleres rundt under tilberedningen. Således sikres det, at temperaturen er den samme i hele gryden.

Staven er nem at bruge. Den sættes blot fast på kanten af gryden og indstilles til den ønskede temperatur. Herefter varmer den vandet op og sørger for at temperaturen holdes stabil i hele tilberedningstiden. Du behøver således ikke tænde for kogepladen. Selve din Sous Vide stav styrer hele processen.

Har du alt det vigtige Sous Vide udstyr?

For at kunne tilberede din mad Sous Vide, har du brug for følgende udstyr:

• En Sous Vide stav

• En tilpas stor gryde

• En vakuumpakker

• Fødevaregodkendte poser til vakuumpakkeren

Du finder det hele hos os og har du brug for hjælp sidder vi klar på enten chatten nederst til højre eller telefon 70 70 13 70. Du kan også skrive til os på mail@quickparts.dk – vi svarer dig, så hurtigt vi kan.