Glaskander til Moccamaster


Her på siden finder du et godt udvalg af reservedele til din Moccamaster i form af glaskander. Glaskander til Moccamastere kommer i forskellige størrelser, former og funktioner. Vi har gjort det nemt for dig at finde din nye glaskande til din Moccamaster, og har samlet dem alle her. Ønsker du et billigere alternativ end de originale glaskander, så kig efter markeringen ‘alternativ’, og du finder glaskander, der også passer til Moccamaster.

Leder du efter:

Glaskanden - Moccamasterens akilleshæl

Det er ikke nogen hemmelighed, at glaskanden er Moccamasterens mest skrøbelige reservedel, da det er den reservedel, som lettest kan gå i stykker ved uheld. MEN selvom glaskanden er den reservedel, som mange ender med at lede efter, er den også en af de vigtigste reservedele. Ingen reservedele kan undværes som udgangspunkt, men glaskanden kan selv ikke. Glaskanden er slutstationen for kaffen, og uden denne beholder vil kaffen flyde frit, og selvom fritflydende kaffe kan lyde som en lækker dagdrøm, så er det ikke at foretrække i den her sammenhæng.

Hvorfor er Moccamaster glaskander specielle?

Glaskander til kaffemaskiner er oftest tiltænkt som beholdere, og prioriteten er først og fremmest funktionalitet. Kanden skal fange kaffen, glasset skal kunne holde til varmepladen, og man skal kunne hælde fra den. Moccamaster glaskanden skiller sig ud og er speciel, da den har et unikt design med aroma-stav i midten, som sørger for, at kaffens aroma holdes intens hele vejen ned i kanden og ikke fordamper eller forsvinder i de mange dryp. På den måde er Moccamaster glaskanderne ikke blot beholdere, men en del af brygningen og kaffens udvikling i både smag og duft. Kaffeoplevelsen og brygningen er derfor designet til at blive fulgt helt til dørs, og ingen detaljer er ligegyldige eller glemte i produktionen af en Moccamaster.

Passer reservedelen til min model?

Under alle reservedelene kan du tjekke, hvorvidt den valgte reservedel passer til lige netop din Moccamaster. Med denne service hjælper vi dig med at være sikker på, at du altid bestiller og køber en reservedel, som passer til netop din maskine, og du er fri for at bytte eller købe nyt. Guiden viser dig, hvilke modeller reservedelen passer til, så det eneste du behøver vide, er navnet på din model.

Leder du efter: