Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind

Støvsugerhoveder til alle støvsugere

Når du støvsuger gulve og møbler, kan du opnå endnu bedre resultater, hvis du anvender det korrekte mundstykke til den pågældende opgave. Benytter du det samme støvsugerhoved til alle typer af opgaver, risikerer du nemlig at flytte unødigt snavs fra den ene overflade til den anden. Det er heller ikke hygiejnemæssigt optimalt at anvende det samme støvsugermundstykke i møbler og senge, som du anvender på eksempelvis dit badeværelsesgulv.

Hår og fnug fjernes også lettere og mere effektivt med et specialdesignet mundstykke til formålet. Desuden skåner du også møbler og tæpper ved at bruge det rigtige støvsugerhoved med børster af den rigtige type, som ikke skader for eksempel vævning eller overflade.

Ekstra mundstykker til din støvsuger

Mange mundstykker er ikke så store og ikke alle støvsugere har indbygget opbevaring til dem, der følger med fra købsøjeblikket. Derfor bliver de nemt væk. Heldigvis kan du finde reserve mundstykker til din støvsuger her – til mange forskellige modeller og mærker. Du kan også finde et universal mundstykke, der passer til stort set alle fabrikater.

Derudover kan du købe ekstra møbelbørster med særligt designede børster til opsamling af især hår og pels eller specifikke mundstykker til møbler eller tæpper.