Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind

Ny ovnpære?

Det er vigtigt, du kan se ordentligt, når du bruger din ovn. Er din ovnpære sprunget er det især irriterende med manglende lys, fordi du ikke kan holde ordentligt øje med den mad, du tilbereder.

Få hjælp til bestilling af din nye ovnpære

Hos Quickparts er problemet dog nemt løst: Her kan du finde en ny ovnpære til præcis din model og få den sendt hjem til dig - og vi sørger for, den er hurtigt fremme.

Når du køber en ny ovnpære eller en anden pære til hvidevarer som køleskab eller emhætte, er det vigtigt at den passer til din model.Hvis du er i tvivl om, hvilken ovnpære du har har brug for til din model, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

I vores åbningstid kan du enten fange os på chatten nederst til højre eller på telefon 70 70 13 70. Udenfor vores åbningstid er du meget velkommen til at sende en mail - så svarer vi hurtigst muligt og hjælper dig med at finde den rigtige pære.

Sådan sætter du din nye ovnpære i

Det er lidt forskelligt fra model til model, hvordan du sætter en ovnpære i - men det er sjældent særlig svært og selvom du ikke er den store gør-det-selv-type, kan du sagtens gøre det selv.

På vores Youtube-kanal har vi en række gør-det-selv-videoer og her finder du også en guide til, hvordan du sætter ny pære i din ovn.