Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind

Quickparts Business

Quickparts Business er for jer, der jævnligt har brug for reservedele og tilbehør til hvidevarer eller andre produkter fra vores store sortiment, som tæller mere end 6 millioner varenumre.

Når I køber stort eller jævnligt ind, er det nemlig langt mere enkelt for jer at have et Business-login – samtidig med at I opnår adgang til de fordele Quickparts Business indeholder.

Det er gratis at være en del af Quickparts Business og I forpligter jer hverken til et mindstekøb eller et vist antal ordrer. Konceptet er udelukkende en løsning, der skal gøre det nemmere for jer som virksomhed, forening eller offentlig institution at købe ind hos os.

Vores primære Quickparts Business kunder er boligforeninger, skoler, offentlige institutioner og privatejede virksomheder som hoteller, fritidscentre og kontorfællesskaber. Kort sagt: Alle typer virksomheder eller foreninger, der gerne vil handle nemt ind og have en række ekstra fordele, når I mangler produkter til internt og eget forbrug.

Det får I med et Quickparts Business login

·         Gratis oprettelse.

·         Adgang til vores VIP-support alle hverdage fra 8- 16.30.

·         Konkurrencedygtige og attraktive priser

·         Et udvidet sortiment i form af storkøbsmulighed til eventuelle større projekter.

·         Mulighed for kredit gennem betaling med faktura eller EAN.

·         Samme hurtige levering som altid - også ved fakturakøb.

·         Et fælles login som alle i jeres forening eller afdeling kan bruge, så I ikke er afhængige af en fast indkøber.

Sådan bliver I en del af Quickparts Business

Det er både nemt og gratis at få et Business-login.

Udfyld kontaktformularen her:

 

Virksomheder - https://quickparts.dk/hkb/Authentication/BusinessOrPublicUserEnquiry?type=B2BQuickparts

Offentlig - https://quickparts.dk/hkb/Authentication/BusinessOrPublicUserEnquiry?type=PublicQuickparts

 

Når vi har gennemgået jeres oplysninger, opretter vi jer som Quickparts Business-kunde og sender jer en mail med loginoplysningerne.

Hvis I gerne vil høre mere, inden I beslutter jer, er I meget velkomne til at ringe på telefon 70 70 13 70 eller skrive til mail@quickparts.dk. I kan også benytte chatten nederst til højre og få svar på jeres spørgsmål med det samme.