Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind

Rengøring af rustfrit stål med et perfekt resultat

Hvis du har hvidevarer af rustfrit stål ved du også, at det kræver særlig rengøring og at fugtig klud ganske ofte gør det hele endnu værre. Det skyldes, at overfladen på det rustfri stål beskyttes af en hinde - og tørrer du rustfrit stål over med vand og sæbe opstår der en kemisk reaktion i selve overfladen. Det skaber et plettet og stribet resultat som kan være svært at genoprette uden særligt rengøringsmiddel til rustfrit stål.

Heldigvis har vi flere plejeprodukter til rengøring af rustfrit stål på hylderne, ligesom du også finder renseservietter, polish og fedtopløser. Med andre ord: Alt i stålrens og stålpleje.
 • Passer til følgende
  Shine & Care Specialrens t. rustfrit stål spraydås
  Shine & Care Specialrens t. rustfrit stål spraydåsVarenr. 311203

  Det perfekte rensemiddel til rustfri stål overflader, laminat m.m.

  Originalbet.: 
  På eget lager
  127,00 DKK
  Køb nu Se fragt
 • Original
  Plejeserviet til rustfri stål 5 stk. - Bosch Sieme
  Plejeserviet til rustfri stål 5 stk. - Bosch SiemeVarenr. 311395

  5 klude Bosch, Siemens, Neff Gaggenau 311.134 Plejeservietter til optimal pleje af overflader i rustfrit stål og aluminium. Imprægneret med speciel olie, der modvirker fingeraftryk og ophobning at snavs. Fødevaresikker.

  Originalbet.: 311134, 00312007
  På eget lager
  146,00 DKK
  Køb nu Se fragt
 • Original
  Fedtopløser koncentreret - Bosch Siemens
  Fedtopløser koncentreret - Bosch SiemensVarenr. 311598

  Koncentreret fedtopløser er et universalt rengøringsmiddel. Produktet fedtopløser, er meget effektiv til opløsning af fedt. Fedtopløseren anvendes til rengøring af emhætter, kakler, ovne, mikroovne, køkkenskabe og fliser. Er effektiv mod kaffe / te belægninger og fastbrændt fedt. Kan med fordel anvendes til forbehandling af metalfiltre i emhætter, inden de sættes i opvaskeren. Produktet er biologisk nedbrydeligt og fosfatfrit. Husk at læse vejledning for anvendelse. Hos Quickparts.dk har du altid 14 dages fuld returret.

  Originalbet.: 00311908
  På eget lager
  210,00 DKK
  Køb nu Se fragt
 • Original
  Stålrens creme 250 ml. - Electrolux
  Stålrens creme 250 ml. - ElectroluxVarenr. 311613

  Stålrens 250 ml. til at fjerne fingeraftryk og pletter. Rengør og beskytter. Kan anvendes på kogesektioner, emhætter, ovndøre, opvaskemaskiner & køleskabe af rustfrit stål. Fandt du ikke det du søgte, Kontakt os på mail@quickparts.dk eller 70701370. Husk: Hos Quickparts.dk har du altid 14 dages fuld returret.

  Originalbet.: 
  På eget lager
  95,00 DKK
  Køb nu Se fragt
 • Original
  Smart Shine koncentrat 500 ml. - Nilfisk
  Smart Shine koncentrat 500 ml. - NilfiskVarenr. 311618

  Smart Shine koncentrat på 500 ml. er et rengøringsmiddel, som anvendes til Smart vinduesvasker. Nok til 5 liter færdigblandet rengøringsmiddel. Rengøringsmidlet hjælper dig til et perfekt resultat af din vinduespudsning. Fandt du ikke det du søgte, kontakt os på mail@quickparts.dk eller 70701370. Husk: Hos Quickparts.dk har du altid 14 dages fuld returret.

  Originalbet.: 81943056
  På eget lager
  70,00 DKK
  Køb nu Se fragt

Nem rengøring af rustfrit stål

Selvom det kan virke besværligt at rengøre rustfrit stål, er det heldigvis ikke tilfældet. Hvis blot du har det rigtige stålrens og redskaber til stålpleje, er du halvvejs i mål.

Til rengøring af rustfrit stål skal du kun bruge 3 ting: Stålrens og 2 microfiberklude - en til at fordele dit stålrensemiddel med samt en ren klud til at polere efter med.Det er vigtigt, du vælger bløde klude og ikke skuresvampe, da du risikerer at ridse stålet.

Vil du have det særlig nemt kan du købe renseservietter til rustfrit stål. Så behøver du ikke dosere mængden selv, men kan blot tage en serviet og tørre overfladen på det rustfrie stål over.

Flere af vores produkter er desuden godkendt til brug på materialer, der kommer i kontakt med fødevarer, som f.eks. bestik. På den måde kan du også få skinnende knive,gafler og skeer igen.

I tvivl om hvilket stålpleje du skal vælge?

Så hjælper vi dig gerne. Enten via chatten nederst til højre eller over telefonen på 70 70 13 70. Du kan også skrive til os på mail@quickparts.dk