Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind

Børster til elektrisk tandbørste

Eltandbørster gør det nemt at holde tænderne rene og kan bidrage til en bedre mundhygiejne. Så her finder du et stort udvalg af forskellige børster og strålerør til din elektriske tandbørste.

Vi har bl.a. Oral B, Sonicare og Kids modellerne fra Braun & Philips.

Fandt du ikke hvad du søgte, er du meget velkommen til at kontakte den uddannede kundeservice på tlf.. 70701370, via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk så du er sikker på du får den rigtige del.

Børster på en eltandbørste bør udskiftes ofte

Børster du tænder som man skal, kan der samtidig spares på tandlægeregningen. En eltandbørste kommer nemlig bedre ind mellem sprækkerne end den almindelige tandbørste, da el-tandbørstens rotationer og pulseringer fjerner mere plak. Men selv børster af god kvalitet slides med tiden. Skift derfor ofte børste på din elektriske tandbørste, for at bevare den gode tand- og mundhygiejne. Vi anbefaler hver 3. måned.

Vi har blandt andet Oral B, Sonicare og Kids modellerne fra kvalitetsmærker som

Braun

Philips

Finder du ikke hvad du søger, er du meget velkommen til at kontakte vores uddannede kundeservice på tlf.: 70701370, via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk så hjælper vi dig med at finde den helt rette del.