Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind
Klik her
 
 
Klik her
AEG

Lille reservedel, stor udluftningsforskel

Er der røg i køkkenet?

Så er tiden måske ved at være til at skifte filter på din emhætte.

Udvalget af emhætter er stort, og vi har bestræbt os på at have et bredt udvalg af reservedele, der matcher dine behov.

Finder du mod alt forventning ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte den uddannede kundeservice på tlf.: 70701370 via chatten, eller sende en besked til mail@quickparts.dk så hjælper vi dig gerne, med at finde den helt rigtige del du har brug for.

Emhætter der passer til dit behov

Ofte er køkkenet hjertet i hjemmet, og dér du bruger rigtig meget af din tid til at forberede hyggelige måltider til dig selv og familien.

Men når du står der, midt i røg og os, er det pludselig ikke så hyggeligt mere - heller ikke selvom du måske har en SilentTech emhætte, der med sine LED lamper giver en varmere glød.

Selvom AEG er et kvalitetsmærke, kan der med tiden dog ske slitage, og det kan være nødvendigt at skifte motorer og blæserhjul.

Uanset om du har brug for et nyt fedt- kul eller stålfilter, eller måske en ny LED lampe, har vi et bredt udvalg af reservedele til din AEG emhætte.

Da vi er nordens største uafhængige reservedelsgrossist, har vi et bredt udvalg af originale dele, reservedele og tilbehør samt alternative dele i høj kvalitet, som du finder lige her.

Derfor har mulighed for at kontakte de fleste fabrikanter for at få den del du søger hjem, skulle den endnu ikke være oprettet på vores lager, der indeholder et sortiment af både originale og alternative dele i høj kvalitet, samt adgang til mere end 6.000.000 forskellige reservedele.

Så skulle du mod forventning ikke finde det du leder efter, er du i tvivl om dit produkt, eller har du nogle andre spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte den uddannede kundeservice på tlf.: 70701370 via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk så hjælper vi dig gerne med at finde lige netop den del du har brug for.