Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind
Klik her
 
 
Klik her
Bosch

Reservedele og tilbehør til Bosch emhætter

Selvom Bosch er et kvalitetsmærke, der har en række effektive emhætter, som sørger for at fjerne madosen i dit hjem, og næsten gøre det helt lydløst, vil der med tiden komme slitage.

Det ved vi her hos Quickparts, og vi ved også hvor lidt der oftest skal til, for at du kan forsætte din madlavning uden røg i køkkenet.

Du behøver nemlig ikke gå ud og investerer i en hel ny emhætte, da en udskiftning af en enkelt reservedel som regel er nok.

Finder du mod alt forventning ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte den uddannede kundeservice på tlf.: 70701370 via chatten, eller sende en besked til mail@quickparts.dk så hjælper vi dig gerne, med at finde den helt rigtige del du har brug for.

Emhætter invented for life Selvom et kvalitetsmærke som Bosch er "invented for life", og de med deres 100% rustfri emhætter sikre dig en frisk luft i dit hjem, kan de ikke altid sikre dig for slitage.

Når du i din dagligdag står og laver mad, vil der med tiden komme slitage på kul- og/eller fedtfilteret, som jævnligt skal udskiftes, for at sikre den bedst mulige udsugning og rene friske luft.

Dette glemmes desværre ofte, og i nogle tilfælde ender det op med, at der opstår brand, da fedtpartikler har samlet sig over længere tid.

Det er også vigtigt, at du sikre dig, et rent stålfilter i din emhætte.

Da vi er nordens største uafhængige reservedelsgrossist, har vi et bredt udvalg af originale dele, reservedele og tilbehør samt alternative dele i høj kvalitet, som du finder lige her.

Derfor har mulighed for at kontakte de fleste fabrikanter for at få den del du søger hjem, skulle den endnu ikke være oprettet på vores lager, der indeholder et sortiment af både originale og alternative dele i høj kvalitet, samt adgang til mere end 6.000.000 forskellige reservedele.

Så skulle du mod forventning ikke finde det du leder efter, er du i tvivl om dit produkt, eller har du nogle andre spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte den uddannede kundeservice på tlf.: 70701370, via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk, så hjælper vi dig gerne med at finde lige netop den del du har brug for.