Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind
Klik her
 
 
Klik her
Miele

Reservedele og tilbehør til din Miele emhætte.

Din emhætte er ikke rigtig til at undvære, da den sørger for en god luftkvalitet i dit køkken når du laver mad og andet.

Er din emhætte ved at have nogle år på bagen, og filtrerer den ikke længere lugt og fedtpartikler så godt som før?

Så har vi med stor sandsynlighed den del du har brug for, til at sikre dig et godt indeklima.

Finder du mod alt forventning ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte den uddannede kundeservice på tlf.: 70701370 via chatten, eller sende en besked til mail@quickparts.dk så hjælper vi dig gerne, med at finde den helt rigtige del du har brug for.

Reservedele til alle Miele emhættetyper

Om du har en vægemhætte eller en frithængende emhætte, er kendetegnet deres markante design og puristisk udseende.

Men selvom de har udseendes med sig, kan det indre godt blive påvirket af slitage med tiden, som enhver anden hvidevare.

Trods dette, er det som oftest ikke nødvendigt at investere i en helt ny emhætte. De fleste gange, kan det klares med en ny reservedel, for at bringe nyt liv til den, og igen opnå den friske luft i dit køkken.

Det kan være der er tale om en udskiftning af fedtfilteret, da det gamle kan være opfyldt af fedtpartikler, eller der kan være faldet en skrue ud, som ikke er til at finde igen.

Måske halogenpæren er sprunget, så du ikke længere har et fuldt udsyn over maden.

Hvorom alting er, så er vi nordens største uafhængige reservedelsgrossist, med et bredt udvalg af originale dele, reservedele og tilbehør samt alternative dele i høj kvalitet, som du finder lige her.

Derfor har mulighed for at kontakte de fleste fabrikanter for at få den del du søger hjem, skulle den endnu ikke være oprettet på vores lager, der indeholder et sortiment af både originale og alternative dele i høj kvalitet, samt adgang til mere end 6.000.000 forskellige reservedele.

Så skulle du mod forventning ikke finde det du leder efter, er du i tvivl om dit produkt, eller har du nogle andre spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte den uddannede kundeservice på tlf.: 70701370, via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk, så hjælper vi dig gerne med at finde lige netop den del du har brug for.