Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind
Klik her
 
 
Klik her
Siemens

Reservedele og tilbehør til Siemens emhætter

Siemens emhætter er designet til at udstråle luksus og kvalitet, og vi må sande at det også er en luksus altid at kunne have frisk luft og ren duft i sit køkken.

Derfor har vi også sikret os, at have et bredt udvalg af reservedele til din emhætte, da vi hos quickparts ved hvad denne kvalitet og luksus betyder for dig.

Finder du mod alt forventning ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte den uddannede kundeservice på tlf.: 70701370 via chatten, eller sende en besked til mail@quickparts.dk så hjælper vi dig gerne, med at finde den helt rigtige del du har brug for.

Siemens emhætter = innovation & design

Når du har valgt en Siemens emhætte, har du også valgt innovation og design.

Deres nytænkning har da også forbedret mange hjem, og sikret en næsten lydløs udsugningseffekt, med en effektfuld motorforsyning, som rengør luften gennem et recirkulationssystem.

Men uanset hvor innovativ Siemens emhætter end er, der kan vi ikke komme udenom, at der med tiden vil komme slitage. Med tiden vil motor og blæsehjul blive slidt, styreprintet kan stå af, eller fedt- kul - og Stålfilter skal renses, eller ligefrem udskiftes.

Dette kan vi hjælpe dig med, da vi er nordens største uafhængige reservedelsgrossist, har vi et bredt udvalg af originale dele, reservedele og tilbehør samt alternative dele i høj kvalitet, som du finder lige her.

Derfor har mulighed for at kontakte de fleste fabrikanter for at få den del du søger hjem, skulle den endnu ikke være oprettet på vores lager, der indeholder et sortiment af både originale og alternative dele i høj kvalitet, samt adgang til mere end 6.000.000 forskellige reservedele.

Så skulle du mod forventning ikke finde det du leder efter, er du i tvivl om dit produkt, eller har du nogle andre spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte den uddannede kundeservice på tlf.: 70701370, via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk, så hjælper vi dig gerne med at finde lige netop den del du har brug for.