Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind

Reservedele og tilbehør til køkkenmaskiner

Her finder du alt det nødvendige tilbehør samt reservedele til køkkenmaskiner fra en lang række producenter. Blandt andet Kenwood, AEG, Smeg og Electrolux.

Vi har det meste på hylderne: Målebægre, blenderknive, ekstra dejkroge og piskeris samt låg til røreskåle eller lågstoppere til din blender.

Både originale og alternative dele til køkkenmaskinen

Med praktiske køkkenmaskiner derhjemme på køkkenbordet, er der lagt op til at kreere masser af lækkerier eller blot få hjælp til nogle af de praktiske gøremål i forbindelse med madlavningen.

Grøntsagssnitter og blenderknive

Du finder også koblinger, så din køkkenmaskines anvendelsesområder kan udvides yderligere med eksempelvis en grøntsagssnitter eller blenderfunktion.

Reservedele til køkkenmaskiner

Er din køkkenmaskine gået i stykker, kan du også finde reservedele til den. Både af den simple slags som nye knapper og de mere avancerede dele som styreprint og displays samt anden elektronisk reservedelsudstyr. Det samme gælder kabinetter, remme og ledninger.

Er du i tvivl om, hvilke reservedele der passer til din model eller præcis hvilken del, du har brug for, sidder vi klar til at hjælpe dig i vores kundeservice. Det samme gælder, hvis du mangler en reservedel, som du ikke umiddelbart kan finde på siden. Vi vil i så fald gøre alt, hvad vi kan, for at skaffe den til dig.