Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind
Klik her
 
 
Klik her

Reservedele til køleskab og fryser

Hos Quickparts finder du et bredt udvalg af reservedele og tilbehør til dit køleskab, svaleskab eller fryser. Disse dele kan du nemt selv skifte.

Vi har alt lige fra dørgreb, termostater, ventiler, kulfilter, pære, lampeglas, hylder, skuffer, hængsler, beslag, relæer, dør kontakter og tilløbsslanger.

Fandt du ikke den reservedel du søgte, så er du velkommen til at kontakte det uddannede kundeservice på 70701370 via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk vi er klar til at hjælpe dig, så du får den rette reservedel.

Både originale og alternative dele

Køleskabet og fryseren er uundværlige i vores bolig. De bruges ofte flere gange om dagen og går desværre også i stykker på grund af slidtage.

Vi har alt lige fra dørgreb, termostater, ventiler, kulfiltre, pære, lampeglas, hylder, skuffer, hængsler, beslag, relæer, dørkontakter og tilløbsslanger og mange flere reservedele. Derfor har vi også et bredt udvalg af over 140 kvalitetsmærker såsom:

AEG

Blomberg

Bosch

Electrolux

Gorenje

Gram

Siemens

Voss

Fandt du ikke den reservedel til dit køleskab eller fryser du søgte, så er du velkommen til at kontakte den uddannede kundeservice på 70701370 via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den del du har brug for.