Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind
Klik her
 
 
Klik her
Bosch

Reservedele og tilbehør til Bosch komfur, ovn eller kogezone

Selvom din Bosch ovn eller komfur er ”Invented for life”, kan livet godt slide på selv de mest trofaste hvidevarer, og nogle gange sker det, at du står med en maskine der ikke længere virker.

Du behøver dog sjældent at bruge penge på at investerer i nyt – du skal blot udskifte den ene del, der er gået i stykker, og det kan vi hurtigt hjælpe dig med, af vores store udvalg af reservedele og tilbehør.

Skulle du mod forventning ikke finde hvad du leder efter, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice på tlf.: 70701370, via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk

Reservedele og tilbehør til din Bosch ovn, komfur eller kogezone.

Er dit Bosch komfur, ovn eller kogezone ved at stå af? Virker betjeningsknapperne ikke mere, eller tager det for lang tid, når du sætter mad i ovnen?

Fortvivl ikke, for det er formentlig slet ikke nødvendigt at investerer i et helt nyt. Som regel skyldes det en defekt del, som hurtigt og nemt kan udskiftes – uden du behøver at tilkalde en fagmand.

Vi er eksperter i reservedel og tilbehør, og vores udvalg er bredt. Som nogle ting kan nævnes vores blæsemotorer

Glassikringer",håndtag til ovnlåger, varmelegemer, Ovnlåger, glas og dele hertil, samt mange, mange flere dele, som du finder lige her.

Skulle du mod al forventning ikke finde hvad du leder efter, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice på tlf.: 70701370, via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk