Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind
Klik her
 
 
Klik her
Miele

Reservedele og tilbehør til Miele Komfur, ovn og kogezone

Vi er stolte over at være godkendt af Miele til at sælge originale reservedele, så du er garanteret en lang levetid på dit komfur.

Komfuret er hjertet i boligen, og det kan ikke undgås der kommer slitage, når der laves mad hver dag. Dog behøver du ikke udskifte det før tid. Vi har nemlig specialiseret os i reservedele og tilbehør, og det er højst tænkeligt, at du kan spare en del penge, ved blot at udskifte en enkelt del.

Finder du mod forventning ikke hvad du leder efter, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice på tlf 70701370, via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk

Tilbehør til dit Miele komfur, ovn eller kogezone

Skal lågen skiftes, sidder udtræksskinnerne ikke længere fast, eller er der problemer med kogepladerne?

Fortvivl ikke, for det er langt fra nødvendigt at bruge penge på et helt nyt komfur. Vi har et bredt udvalg af reservedele og tilbehør, og i langt de fleste tilfælde kan det skiftes nemt og hurtigt, uden du behøver kontakte en fagmand.

Vi har de mest gængse reservedele såsom:

Varmelegemer

Ovnpakninger

Bageplader

Glasplader

Ovnlåger, glas og dele hertil

Og meget, meget mere lige her

Skulle du mod forventning ikke finde hvad du søger, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice på tlf.: 70701370, via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk