Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind
Klik her
 
 
Klik her
Siemens

Reservedele til Siemens ovn, komfur og kogezone.

Selvom Siemens er kendt for sin kvalitet, kan det alligevel godt ske, at det går i stykker af slitage. Ofte er en simpel udskiftning af den enkelte del nok, så du ikke behøver investerer i et helt nyt.

Der er masser af penge at spare, ved en ny reservedel eller tilbehør, og vi har et bredt udvalg.

Skulle du mod forventning ikke finde hvad du søger, er du velkommen til at kontakte kundeservice på tlf.: 70701370, via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk

Vi hjælper dig gerne med at finde den del du mangler.

En enkelt reservedel kan spare dig for mange penge

Komfuret bruges jævnligt i hjemmet, og det kan derfor heller ikke helt undgås, at der kommer slitage på, eller det ligefrem går i stykker.

Måske er håndtaget knækket, kogepladerne slidte, glaspladen til ovnen er revnet, eller dit varmelegeme er ved at stå af.

Vi har et bredt udvalg af reservedele, og disse er da også kun et lille udsnit af hvad vi egentlig har til dit Siemens komfur, ovn eller kogezone, som du kan finde mange flere dele af her.

Skulle du mod forventning ikke finde hvad du leder efter, er du velkommen til at kontakte kundeservice på tlf.: 70701370, via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk så hjælper vi dig gerne med at finde den rette del til dig.