Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind
Klik her
 
 
Klik her
Candy

Reservedele & tilbehør til Candy vaskemaskiner

Har du brug for reservedele til din Candy vaskemaskine, har vi et af nettets bredeste udvalg. Lige fra en ny dørbælg, et varmelegeme og styreprint til motorkul, dørlåse og pumper. Vi sender varer alle hverdage og du kan også vælge at få leveret dine Candy reservedele om lørdagen.

Har du brug for hjælp til at finde de rigtige reservedele?

Så sidder vi klar på både mail, telefon og chat. Her kan vi hjælpe dig med at tjekke, om du har fundet den rigtige reservedel til netop din vaskemaskine og besvare alle dine spørgsmål i forbindelse med vores produkter og udskiftning af dine Candy vaskemaskine reservedele.

Finder du ikke den Candy reservedel du søger, så kan vi sandsynligvis sagtens hjælpe dig alligevel. Vi har nemlig adgang til mere end 6 millioner reservedele og kan derfor skaffe dét hjem til dig, som vi ikke allerede har oprettet i shoppen.

Du kan kontakte os via chatten nederst til højre og på telefon mandag til torsdag fra 8-16.30 og fredag fra 8-13.30. Udenfor vores åbningstid er du meget velkommen til at skrive til mail@quickparts.dk - vi svarer dig, så hurtigt vi kan.