Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind
Klik her
 
 
Klik her
Electrolux

Reservedele til Electrolux vaskemaskine

Electrolux siger at de tænker på dig, og det gør de også, når de laver vaskemaskiner til det moderne hjem. Men selv de bedste vaskemaskiner kan komme til kort i en almindelig familie.

Det kan ikke undgås at der kommer slitage på, men hvad du kan undgå, er at gå ud og investerer i en hel ny maskine, når det er ligeså let at finde en ny billigere del – og dem har vi i et bred udvalg.

Skulle du mod forventning ikke finde hvad du søger, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice på tlf.: 70701370 via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk

Til glæde og gavn for din pengepung og miljøet

I de fleste tilfælde, er det langt billigere og ligeså nemt, selv at udskifte en reservedel til din Electrolux vaskemaskine, frem for at gå ud og bruge endnu flere penge på en ny.

Over tid kan det ikke undgås, at der for eksempel kommer slitage på håndtag, varmelegemer og motorkul, hvis din vaskemaskine er af ældre model. Ja selv styreprint og tastaturer.

Da vi har specialiseret os i blandt andet vaskemaskiner, har vi reservedele og tilbehør i et bredt udvalg, som du finder meget mere i lige her.

Skulle du mod forventning ikke finde hvad du leder efter, er du velkommen til at kontakte kundeservice på til 70701370, via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk