Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind
Klik her
 
 
Klik her
Miele

Reservedele & tilbehør til Miele vaskemaskiner

Står du og skal bruge en reservedel eller noget tilbehør til din Miele vaskemaskine? Vi er stolte over at være godkendt af Miele til at sælge originale reservedele, så du er garanteret en lang levetid på din vaskemaskine. Men vi tilbyder selvfølgelig også alternative reservedele i høj kvalitet, der passer til de fleste Miele vaskemaskiner.

Er du i tvivl om hvilken reservedel du skal bruge, er du velkommen til at kontakte kundeservice på tlf.:70701370 via chatten, eller sende en besked til mail@quickparts.dk

Den rigtige del til din vaskemaskine

Hvem elsker ikke den friske duft af renst vasketøj?

Vaskemaskiner er blevet en almindelighed i vores hverdag. Lige netop den hyppige brug medfører dog slid og ind imellem også, at en vaskemaskine går i stykker, selv med kvalitetsmærker som Miele.

Derfor har vi et bredt udvalg af reservedele, lige fra dørhængsler, knapper, motorer , vandsikringer, til varmelegemer, spændebånd og mange flere kategorier, så du kan sikre en langt længere levetid for din vaskemaskine.

Skulle du mod forventning ikke finde hvad du søger, er du velkommen til at kontakte kundeservice på tlf.:70701370 via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk