Reservedele og tilbehør til robotstøvsugere


Med en robotstøvsuger er den daglige rengøring en smal sag, når maskinen fungerer som den skal. Gør den ikke det, eller mangler du dele, er der dog hjælp på vej.

I denne kategori finder du nemlig reservedele og tilbehør til robotstøvsugere, som passer til en lang række fabrikater. Blandt andet de mest populære som iRobot, Samsung og Electrolux.

Finder du ikke det du leder efter, er du meget velkommen til at kontakte den uddannede kundeservice på tlf.: 70701370 , via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk så hjælper vi dig gerne med at finde den del du mangler, så du er sikker på at du får den rigtige.

Praktisk tilbehør og nødvendige reservedele til robotstøvsugere

Uanset om du mangler et nyt batteri til din robotstøvsuger eller et sæt sidebørster, kan du finde det her.

Det samme gælder, hvis det er en støvbeholder eller nye filtre du mangler, for atter, at kunne komme hjem til et rent hjem. Er der et behov for nye hjul, er der ligeledes hjælp at hente her.

Derudover kan du også finde praktisk tilbehør som fjernbetjeninger, ladestationer eller en smart såkaldt Virtual Wall, som kan opsættes udvalgte steder, du ikke ønsker din robotstøvsuger får adgang til.

Det kunne eksempelvis være børnenes legehjørne i stuen, som er fyldt med smådele eller brusenichen i badeværelset, som måske er vådt efter morgenbadet.

Nogle af de kvalitetsmærker vi fører er blandt andet:

AEG

Electrolux

iRobot

LG Electronics

70701370 , via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk så hjælper vi dig gerne med at finde den del du mangler, så du er sikker på at du får den rigtige.