Testo 549i Trykmeter smart probe

Original

Testo 549i Trykmeter smart probe

Varenummer: 1009766

1.253,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1 - 3 dage

Referencer:
0560254902
Måleinstrument til service og fejlfinding i klima- og køleanlæg  - betjent med smartphone

Til måling af høj- og lavtryk
Hurtig og nem installation til trykforbindelsen
Lille tab af kølevæske takket være slangeløs tilslutning
Måler uden problemer på lang afstand - Bluetooth målevidde op til 100 m
Måleområde: -1 til 60 bar.

Praktisk og nemt måleinstrument
Testo giver dig større mobilitet, når du måler: Den praktiske Testo 549i højtryksmåler bruges sammen med din smartphone eller tablet, og er velegnet til at udføre trådløs servicering og fejlfinding på aircondition- og køleanlæg samt til installation af dem. Måleinstrumentet kan hurtigt og nemt fastgøres direkte til tryktilslutningen. Testo 549i gør det betydeligt lettere at arbejde på trykforbindelser, der er langt fra hinanden, takket være trådløs forbindelse til en smartphone eller tablet.
Da der ikke kræves slanger til målingerne, går der ikke noget kølemiddel tabt, eller kun en meget lille mængde. Når det bruges sammen med Testo 115i klemmetermometer, kan individuelle kølesystemparametre også beregnes.

Mere bekvemmelighed ved måling takket være appen
Aflæsninger kan nemt ses på din terminalenhed via testo Smart Probes App. Derudover muliggør appen automatisk beregning af fordampnings- og kondensationstemperaturer. Alle måledata præsenteres enten som et diagram eller en tabel. Endelig kan måledatarapporten e-mailes direkte som pdf- eller Excel-fil.

Mærke Model E-/PNC-nummer Bemærkning

Se som tekst

Testo