Vi står inde for den høje kvalitet af VVS-udstyr fra vores leverandører


Her på siden finder du blandt andet termostater, blandingsbatterier, bad- og køkkenarmatur og VVS-udstyr såsom Waterblock Aquastop, gummipakninger, samlestykker og forskruninger.

Vi har et bredt udvalg af de mest gængse vare indenfor VVS, hvor holdbarhed og funktionalitet er i fokus.

Det er aldrig sjovt at have enden på komedie, så selvfølgelig finder du også et udvalg af toiletsæder, brusehoveder, afløbsriste og meget mere.

Har du brug for hjælp eller fandt du ikke hvad du søgte, så tag endelig kontakt til vores uddannede kundeservise på tlf.: 70701370 via chatten, eller send en besked til mail@quickparts.dk mail@quickparts.dk

Vi hjælper dig gerne med at finde den del du skal bruge, så du er sikker på at få den rette.

Kvalitets VVS til ejendom og håndværk

Da mange af vores business kunder har ansvaret for den generelle vedligeholdelse af inventar i ejendomme, hoteller, skoler og lign., har de efterspurgt muligheden, for blandt andet at kunne købe de mest almindelige produkter til køkken, bad og WC. Derfor har vi oprettet et lille produktsortiment for at imødekomme kundernes ønsker

Kvalitets VVS reservedele

Vores reservedele er af høj kvalitet og det samme gælder vores tilbehør. Dette er din sikkerhed for, at du altid får en ordentlig vare hjem – lige meget om du køber en original del fra samme mærke eller en alternativ reservedel med samme funktioner, men af et andet fabrikat.

Sådan finder du den reservedel, du skal bruge.

Vi har gjort det nemt at finde præcis de reservedele du mangler. Under hver enkelt vare kan du se, hvilke modeller der passer til. Du kan også søge på både modelnummer, type af reservedel eller fabrikat via søgefunktionen øverst på siden.

Du finder ud af, hvilket modelnummer din hvidevare har ved at tjekke brugsanvisningen eller se efter et mærkat, hvor modelnummeret er påført. Dette mærke sidder ofte i hvidevarens låge eller på bagsiden af den pågældende hvidevare. Er du i tvivl om, hvilken model din hvidevare er, hjælper vi dig gerne med at finde ud af det - enten på telefon 70701370, via chat, eller på mail til mail@quickparts.dk

Reservedele med hurtig levering

Vi afsender mere end 100000 forsendelser årligt, fra vores lager til kunder i hele Danmark, Sverige og Norge, på alle hverdage og du kan både vælge levering med GLS og PostNord.

I begge tilfælde sendes dine varer med sporingskode, så du altid ved hvor de er henne og dermed hvornår du kan forvente pakken med dine reservedele leveret. Du kan også vælge, om du vil have pakken leveret i en pakkeshop eller på dit arbejde.

Vælger du PostNord som leveringsmetode, kan du desuden få reservedelene sendt direkte hjem til din privatadresse.

Når du har foretaget en bestilling, er du også velkommen til at hente dine reservedele på vores lager i Sønderborg og spare fragten. Det er især en fordel hvis du bor i nærheden og det haster. Her kan du nemlig få den nye reservedel i hænderne allerede 1-4 timer efter, du har afgivet en bestilling.

Reservedele som skaffevarer

Finder du ikke lige den reservedel du står og mangler, så tag også kontakt til vores kundeservice. Vi har vores eget store lager, men også adgang til flere millioner varer hos vores samarbejdspartnere. Derfor er chancerne for, at vi kan skaffe netop de reservedele du mangler, meget store - også selvom du ikke kan finde den her på siden.

Du er meget velkommen til at kontakte den uddannede kundeservice på telefon 70701370 mandag-torsdag fra kl. 8 til 16.30 - og fredag fra 8 til 13.30. Du kan også kontakte os via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk

Så hjælper vi dig gerne. Vi besvarer din mail inden 24 timer på hverdage.