Eltandbørste reservedele og tilbehør


Eltandbørster gør det nemt at holde tænderne rene og kan bidrage til en bedre mundhygiejne. Så her finder du et stort udvalg af forskellige tilbehør og reservedele til din elektriske tandbørste.

Vi har bl.a. Oral B, Sonicare og Kids modellerne fra Braun & Philips.

Fandt du ikke hvad du søgte, er du meget velkommen til at kontakte den uddannede kundeservice på tlf.70701370, via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk så du er sikker på du får den rigtige del.

Børster på en eltandbørste bør udskiftes regelmæssigt

Børster du tænder som tandlægen anbefaler, kan der spares på tandlægeregningen. En eltandbørste kommer nemlig bedre ind mellem sprækkerne end den almindelige tandbørste, og eltandbørstens rotationer og pulseringer fjerner mere plak. 
Men selv børster af god kvalitet slides med tiden. Skift derfor ofte børste på din elektriske tandbørste, for at bevare den gode tand- og mundhygiejne. Vi anbefaler udskiftning af børstehoved hver 3. måned.

Hos Quickparts finder du blandt andet børstehoveder fra Oral B, Sonicare og Kids modellerne fra kvalitetsmærker som


Finder du ikke hvad du søger, er du meget velkommen til at kontakte vores uddannede kundeservice på tlf.: 70701370, via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk så hjælper vi dig med at finde den helt rette del.