Tilbehør og reservedele til vakuumpakker


Her finder du vores udvalg af tilbehør og reservedele til din vakuumpakker, stort set uanset hvilket mærke, din maskine kommer fra.

Kan du ikke finde det du mangler, eller har du spørgsmål? Så kontakt endelig den uddannede kundeservice på tlf.: 70701370, via chat eller send en besked til mail@quickparts.dk så hjælper vi dig gerne med at finde den del du mangler, så du er sikker på at få den rette.

Tilbehør og reservedele til vakuumpakker

Med en vakuumpakker følger også behovet for poser til at vakuumpakke madvarer i, samt praktisk tilbehør som vakuumbokse og ekstra slanger, så resultatet kan blive perfekt hver gang.

Vores tilbehør passer nemlig til de fleste vakuumpakkere fra bl.a. OBH, Foodsaver, Caso, Lava og Melissa. Det samme gælder maskiner fra Food Sealer, Foodcare, Gastroback, Magic Vac, og Sousvide.

Finder du ikke hvad du søger, er du meget velkommen til at kontakte den uddannede kundeservise på tlf.: 70701370 , via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk så hjælper vi dig gerne med at finde den del du mangler, så du er sikker på at få den rette.