Centralstøvsuger reservedele og tilbehør


Om du mangler nye poser, fittings, slanger eller noget helt andet til din centralstøvsuger, så har vi et stort udvalg til gode online priser i et bred udvalg af mærker.

Er du i tvivl om hvilke dele du skal vælge til din centralstøvsuger, så er du velkommen til at kontakte den uddannede kunderservice på 70701370 via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk

Hold din centralstøvsuger i god form

En centralstøvsuger bliver brugt ofte, så dele og tilbehør blive slidt og skal derfor udskiftes indimellem. Dit behov kan også have ændret sig, så du bliver nød til, at udbygge din centralstøvsuger med ekstra sugekanaler, længere slanger og lignende.

Dit eksisterende mundstykke til din Nilfisk behøver ikke være gået i stykker, for at du kan bruge et nyt. Det er nemlig praktisk at have flere forskellige mundstykker at vælge imellem, alt efter hvad du skal rengøre.

Vores møbelbørster og møbelmundstykker er for eksempel praktiske til mange ting - også til rengøring af bilen.

Hos os finder du bl.a. mundstykker, poser og filtre fra diverse kvalitetsmærker, deriblandt


Finder du ikke hvad du søger, er du meget velkommen til at kontakte den uddannede kundeservice på tlf.: 70701370 via chatten, eller sende en besked på mail@quickparts.dk så hjælper vi dig gerne med at finde den del du søger, så du kan være sikker på du modtager den rigtige.