Reservedele til varmepumper


Varmepumpen er en effektiv og fornuftig opvarmningsløsning, som vinder vej ind i flere og flere danske hjem. Varmepumpens stigende popularitet skyldes, at det er en oplagt og relativt nem måde at gøre dit energiforbrug både grønnere og billigere.

Det kan godt kræve en relativt stor investering at få installeret varmepumpe, og herefter vil den gennemsnitlige varmepumpe have en levetid på 15-20 år. Med vores store udvalg af reservedele til varmepumper har du til gengæld mulighed for at forlænge din varmepumpes levetid, så din investering bedre betaler sig.

Forlæng din varmepumpes levetid

Mens varmepumper har en estimeret levetid på 15-20 år, så holder de nedgravede jordvarmeslanger, som pumpen er koblet til, faktisk helt op til 50 år. Men heldigvis behøver du ikke nødvendigvis at skifte din varmepumpe ud 4-5 gange i løbet af slangernes levetid.

Der er nemlig en række ting, du kan gøre, for at mindske dine udgifter til helt nye varmepumper. Disse ting involverer rengøring, vedligehold og sidst men ikke mindst: nye reservedele til varmepumpen.

Rengør varmepumpen både inde og ude

En nem måde at holde din varmepumpe så god som ny på er ved at støve den indendørs enhed af en gang om ugen. Samtidig bør du også rengøre den udendørs enhed, hvor der kan samle sig alt fra snavs og pollen til blade, sne og affald i afløbshullet, som skal fjernes.

Ved at anskaffe dig en varmepumpeskjuler kan du mindske behovet for rengøring af din varmepumpes udendørs enhed. En varmepumpeskjuler beskytter den udendørs enhed mod det meste, og så vil den typisk også gøre varmepumpen lidt pænere at se på.

Køb selv reservedele til din varmepumpe

Hos Quickparts har vi et bredt sortiment af reservedele - både til udskiftning af nedslidte komponenter og til selve installationen. Selvom du måske skal have en professionel til at udføre udskiftningen, så kan du faktisk spare en del på selv at købe de fornødne reservedele til varmepumpen - heriblandt:

  • Ventilatorer
  • Isolering
  • Rør og lokringe
  • Kabler
  • Filtre

En ting, du ofte vil få brug for at udskifte, er varmepumpens filter. Du kan rengøre filteret ved at støvsuge det grundigt, men når det begynder at se slidt ud, så er det tid til at få det udskiftet med et nyt - og det skal selvfølgelig være et, der passer til din varmepumpe.

Hos Quickparts har vi en række forskellige varmepumpe filtre, og mangler du andre reservedele til din varmepumpe, så kan du finde dem herunder.

Reservedele til selve varmepumpen finder du her: Varmepumpereservedele