Udstyr til vinduesrengøring og vask af solceller


Vores professionelle udvalg af vinduespudser grej spænder bredt og du kan f.eks. finde en vinduesskraber, der passer perfekt i bredden til ruderne i netop dine vinduer. På den måde bliver hele processen med at skrabe vinduer ikke alene hurtigere, men efterlader også et fejlfrit resultat.

Læs gerne vores guide: "7 nemme trin til flotte vinduer"

Har du brug for hjælp eller fandt du ikke det du søgte, er du velkommen til at kontakte til vores uddannede kundeservice på tlf.: 70701370 via chatten eller sende en besked på mail@quickparts.dk

Vi er klar til at hjælpe dig, så du er sikker på at få lige det du har brug for.

Vinduespudser grej i høj kvalitet

Med professionelt vinduespudserudstyr i hænderne, bliver vinduesrengøring til en leg. Det er nemlig helt korrekt, når man hører andre sige, at det rigtige værktøj er det halve arbejde. Det sparer både tid og kan ses på slutresultatet, når du investerer i udstyr til vinduespudsning af god kvalitet.

Du kan desuden finde indvaskere, som bruges til at sæbe vinduet ind. Vi har derudover teleskopstænger, der lader dig udføre vinduespudsning på selv store elementer, ovenlysvinduer eller ruder, der sidder i højden. Så slipper du for at hente stigen frem.

Meget af vores udstyr til vinduespolering er fra Unger, men vi har også reservedele til bl.a. Nilfisk Smart.

Brug også vinduespudserudstyr til dine solceller

Udstyr til vinduespudsning kan i vidt omfang også benyttes til rengøring af solceller. Her er især en teleskopstang oplagt, da den lader dig komme helt ud i kanterne på større solpaneler. Det er nemlig oftest her, skidtet sætter sig fast.

Du finder også særligt rengøringsmiddel til netop solceller, som både skåner og virker smudsafvisende fremadrettet.

Få optimalt udbytte af dine solceller

Hos os finder du et bredt udvalg i udstyr til rengøring af dine solpaneler. Med udstyret kan du nemt og enkelt rengøre dit anlæg fra jorden da vi har teleskopstænger i forskellige længder, rengøringsmiddel, børster, teleskopstang, vandslanger, filteranlæg mm.

Vi anbefaler du rengører dit anlæg 4-6 gange om året. Vær specielt opmærksom på pollen, støv, salt, sand, blade, alger, insekter og fugleklatter. Dette kan være med til at skygge for det lys, som anlægget ellers skulle nyde godt af.

Er du på nogen måde det mindste i tvivl, er du velkommen til at kontakte den uddannede kundeservice på tlf.: 70701370 via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk

Vi kan skaffe hele produktsortimentet fra Unger Global. Du kan se deres katalog her: Unger Global DK katalog