Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Mit Quickparts

Handelsbetingelser

 

Det vi tilbyder Bestilling Fragt & forsendelse Betaling
Leveringstid Persondatapolitik Cookies Logstatistik
Mailpolitik Nyhedsbrev Fortrydelsesret Reklamationsret
Produktansvar Copyright

 

Hjemmesiden quickparts.dk ejes og drives af

Quickparts
Fynsgade 12 - 14
6400 Sønderborg

CVR: 65 33 16 16

Åbningstid: mandag til torsdag 08.00 - 16.30, fredag 08.00 - 13.30
Tlf. (kun i åbningstiden): 70 70 13 70

Vi lukker for afhentninger 30 minutter før lukketid.

E-mail: mail@quickparts.dk


Alle mails besvares indenfor 24 timer på hverdage.

Quickparts.dk er en e-mærket netbutik. Vi opfordrer gerne til at besøge e-mærkets forbrugerhotline tlf. 44 85 85 90 (hverdage 9 - 15)

e-mærkets hjemmeside e-mærkets hjemmeside.

 

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på quickparts.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

 

 

Når du handler hos os, sker det på følgende betingelser:

 

 

 

Det vi tilbyder

 

Vi stiller vores database og viden til rådighed for dig, så vi kan levere den rigtige vare til dig.
De vejledninger du måtte finde på Quickparts.dk er kun generelle vejledninger, der måske ikke er gældende for dit produkt.
Vi yder ikke hjælp til udskiftning, montering eller ibrugtagning af reservedele.
Quickparts kan ikke gøres ansvarlig for skader opstået som følge af forkert anvendelse, montering eller lignende.
Se i øvrigt afsnittene om fortrydelsesret, reklamationsret, produktansvar og copyright.

 

 

Bestilling

 

Quickparts.dk er en e-mærket netbutik, hvor du kan bestille varer via internettet.
Det er både let og sikkert at handle hos os.
Find den eller de varer du ønsker, læg dem i varekurven og følg sidens anvisninger med bestilling og betaling.
Alle priser er i danske kroner (DKK), inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Når du handler med Quickparts indgås aftaler på dansk og er underlagt dansk lovgivning.

 

 

Fragt og forsendelsesmåde

 

Vi har ikke indregnet fragten i varens pris. Det er ikke fair, hvis du skal bruge mere end en vare.
For at få varer leveret, skal du derfor betale fragt.
Fragt udgør maks. Kr. 69,- uanset forsendelsesmåde og vareantal.
Vælger du selv at afhente din bestilling, så skal du selvfølgelig ikke betale fragt.

Du kan frit vælge mellem:

  • Brevforsendelse leveret til privatadresse eller firmaadresse
  • Post Danmark privatpakke leveret til din privatadresse eller erhvervspakke leveret til en firmaadresse
  • GLS pakke leveret til din lokale GLS pakkeshop eller til en firmaadresse
  • Afhentning på vores adresse i Sønderborg

 

 

 

Betaling

 

På quickparts.dk kan du betale med:
Dankort, VISA, VISA Electron, Maestro, MasterCard, MasterCard Debit, MobilePay, EAN og Klarna faktura.

Hos Quickparts.dk har vi gebyrfri kort betaling Det af Nets pålagte gebyr betaler vi, du bliver ikke pålagt ekstra omkostninger i forbindelse med betalingen.
Beløbet for din bestilling hæves på dit kort, når varerne sendes fra vort lager, og der vil aldrig blive trukket et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Når du har afsluttet din bestilling og frigivet beløbet til betaling, sender vi dig en ordrebekræftelse pr e-mail.

Bemærk: Ved Klarna faktura betaling bliver der pålagt et fakturaoprettelse på kr. 29,- pr. faktura.

 

Leveringstid

 

Alle bestillinger ekspederes hurtigst muligt.
Er varen på lager, og bestiller du indenfor åbningstiden, sender vi den samme dag.
Hvis vi ikke kan sende varen senest hverdagen efter bestilling, vil du modtage besked pr e-mail herom.
Når vi sender pakken, sender vi også en mail til dig med pakkens forsendelsesnummer, så du selv kan følge pakken.
Normalt modtager du pakken inden for 1-3 arbejdsdage efter bestilling, men vi kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle forsinkelser.
Vi sender udelukkende til adresser i Danmark, dog ikke Færøerne og Grønland.

 

 

Persondatapolitik

 

For at kunne handle på Quickparts.dk, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer og evt. mobiltelefonnummer
E-mail adresse

Vi registrerer disse personoplysninger for at kunne levere varen til dig, og registreringen sker først efter dit samtykke.
Vi videregiver ikke personoplysninger, herunder e-mail adresser, til tredjemand.
Personoplysningerne opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Direktøren og de ansatte for Quickparts ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på Quickparts.dk er Quickparts ApS.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Efter persondataloven har du ret til at gøre indsigelse mod registreringen og ret til indsigt i, hvilke personoplysninger, der er registreret om dig.
Henvendelse i forbindelse hermed pr e-mail til: mail@quickparts.dk

 

 

Cookies

 

På Quickparts.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

 

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på quickparts.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, hvor hjemmesiden forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Quickparts.dk.

 

Mailpolitik

Vi sender kun mails, der direkte vedrører din bestilling, til dig.
Vi sender aldrig uopfordrede mails.

 

Nyhedsbrev

Du kan frivilligt tilmelde dig vort nyhedsbrev med nyheder og tilbud pr e-mail.
Nyhedsbreve udsendes efter behov, men aldrig oftere end en gang månedligt.
Du kan når som helst via link i selve nyhedsbrevet afmelde dig ordningen.
Vi videregiver ikke personoplysninger, herunder e-mail adresser, til tredjemand.

 

 

Fortrydelsesret

 

Du har købelovens 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Quickparts.dk.
Fortrydelsesretten gælder fra den dag, hvor du har modtaget din vare.
For at udnytte fortrydelsesretten, skal du tilbagelevere varen senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du har fortrudt dit køb, og i væsentligt samme stand og mængde, som du har modtaget den.
Hvis varen har været brugt eller monteret på en måde, som forringer varens salgsværdi væsentligt hæfter du selv for forringelsen.
Bryder du f.eks. emballagen på en vare, hvor en ubrudt emballage har afgørende salgsmæssig værdi f.eks. børster til el-tandbørster samt skær og combisæt i original blisterpakning, har du derved forringet varens salgsmæssige værdi væsentligt. Er du i tvivl, så kontakt os før, du bryder emballagen.
Når du udnytter fortrydelsesretten, skal du selv betale alle omkostninger forbundet med returnering af varen, og du hæfter også selv for en eventuel skade eller værdiforringelse sket under tilbagetransporten.
Varen skal sendes til: Quickparts, Fynsgade 12 – 14, 6400 Sønderborg.
Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen.
Inden 24 timer efter at vi har modtaget varen, modtager du en e-mail med oplysning om, hvornår du kan forvente dine penge retur.
Når vi har kontrolleret, at kravene for fortrydelsesretten er overholdt, tilbagebetaler vi købesummen til dig.
Hvis du ikke samtidigt har købt andre varer, tilbagebetaler vi også fragten for leveringen.
Oplys altid bankregistreringsnummer og kontonummer til tilbagebetaling.
Er varen betalt med Dankort kan beløbet også tilbageføres hertil.
Det fremmer ekspeditionen, hvis fyldestgørende informationer følger pakken.
Vedlæg gerne en kopi af ordrebekræftelse eller faktura, evt. forudgående korrespondance mv.
Pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling, modtages ikke.

Send mail for anmodning om standard fortrydelsesformular. E-mail: mail@quickparts.dk

 

 

Reklamationsret

 

Du har købelovens 24 måneders reklamationsret for fejl og mangler ved leveringen. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten gælder fra den dag, hvor du har modtaget din vare.
Fejl og mangler, der er opstået som følge af almindelig slitage, fejlmontering eller fejlagtig brug samt følgeskader på grund af anden defekt ved produktet, som varen anvendes i, er ikke dækket af reklamationsretten.
Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen.
Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen normalt være rettidig.
For at vurdere, hvordan vi bedst kan behandle din reklamation er det vigtigt, at du kontakter os før du evt. returnerer en vare, som du ønsker at reklamere over.
Hvis varen skal returneres, refunderer vi i rimeligt omfang efterfølgende dine omkostninger til returnering.
Varen skal sendes til: Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg.
Pakker sendt pr. efterkrav og uden omdeling, modtages ikke.

Oplysning om klagemuligheder:
En klage over en vare købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.
 
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@quickparts.dk.

 

Produktansvar

 

Quickparts kan ikke gøres ansvarlig for skader opstået som følge af forkert anvendelse, montering eller lignende.
Quickparts kan ikke gøres ansvarlig for indirekte tab herunder driftstab, avancetab og lignende.

 

 

Copyright

 

Alle informationer m.m. om produkterne på quickparts.dk tilhører Quickparts og er underlagt copyright.
Du må bruge Quickparts.dk til at finde og bestille de varer, som du har brug for og selvfølgelig gerne anbefale os til andre.
Du må ikke til anden brug og i nogen form indsamle oplysninger fra Quickparts.dk. Overtrædelse heraf eller anden misbrug vil blive retsforfulgt.