Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind

Handelsbetingelser

 

Det vi tilbyder Bestilling Fragt & forsendelse Betaling
Leveringstid Persondatapolitik Cookies Logstatistik
Mailpolitik Nyhedsbrev Fortrydelsesret Reklamationsret
Produktansvar Copyright Pricerunner købsgaranti Standardfortrydelsesformular

 

Hjemmesiden quickparts.dk ejes og drives af

Quickparts
Fynsgade 12 - 14
6400 Sønderborg

CVR: 65 33 16 16

Åbningstid: mandag til torsdag 08.00 - 16.30, fredag 08.00 - 13.30
Tlf. (kun i åbningstiden): 70 70 13 70

Vi lukker for afhentninger 30 minutter før lukketid.

E-mail: mail@quickparts.dk


Alle mails besvares indenfor 24 timer på hverdage.

Quickparts.dk er en e-mærket netbutik. Vi opfordrer gerne til at besøge e-mærkets forbrugerhotline tlf. 44 85 85 90 (hverdage 9 - 15)

e-mærkets hjemmeside e-mærkets hjemmeside.

 

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på quickparts.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

 

 

Når du handler hos os, sker det på følgende betingelser:

 

 

 

Det vi tilbyder

 

Vi stiller vores database og viden til rådighed for dig, så vi kan levere den rigtige vare til dig.
De vejledninger du måtte finde på Quickparts.dk er kun generelle vejledninger, der måske ikke er gældende for dit produkt.
Vi yder ikke hjælp til udskiftning, montering eller ibrugtagning af reservedele.
Quickparts kan ikke gøres ansvarlig for skader opstået som følge af forkert anvendelse, montering eller lignende.
Se i øvrigt afsnittene om fortrydelsesret, reklamationsret, produktansvar og copyright.

 

 

Bestilling

 

Quickparts.dk er en e-mærket netbutik, hvor du kan bestille varer via internettet.
Det er både let og sikkert at handle hos os.
Find den eller de varer du ønsker, læg dem i varekurven og følg sidens anvisninger med bestilling og betaling.
Alle priser er i danske kroner (DKK), inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.
Når du handler med Quickparts indgås aftaler på dansk og er underlagt dansk lovgivning.

 

 

Fragt og forsendelsesmåde

 

Vi har ikke indregnet fragten i varens pris. Det er ikke fair, hvis du skal bruge mere end en vare.
For at få varer leveret, skal du derfor betale fragt.
Fragt udgør maks. Kr. 90,- uanset forsendelsesmåde og vareantal.
Vælger du selv at afhente din bestilling, så skal du selvfølgelig ikke betale fragt.

Du kan frit vælge mellem:

  • PostNord privatpakke leveret til din privatadresse eller PostNord pakkeboks/udleveringssted, eller erhvervspakke leveret til en firmaadresse
  • GLS pakke leveret til din lokale GLS pakkeshop eller til en firmaadresse
  • Afhentning på vores adresse i Sønderborg

Små pakker med PostNord:

Pakker op til 0,1 kg. sendes som lille pakke til PostNord udleveringssted/pakkebokse.

Der er pakkesporing og PostNord leverer også om lørdagen til deres udleveringssteder/pakkebokse

Vægt inkl. emballage Leveringspris
0 - 100 gram DKK 35,-

Pakker:

Du kan frit vælge mellem:

  • Levering til GLS pakkeshop eller PostNord afhentningssted:
    Vægt inkl. emballage Leveringspris
    Op til 15 kg. DKK 45,-
    Over 15 kg. DKK 90,-
  • Levering til erhvers- eller privatadresser:
    Vægt inkl. emballage Leveringspris
    Op til 15 kg. DKK 59,-
    Over 15 kg. DKK 90,-

 

 

Betaling

 

På quickparts.dk kan du betale med:
Dankort, VISA, VISA Electron, Maestro, MasterCard, MasterCard Debit, MobilePay, EAN og Klarna faktura.

Hos Quickparts.dk har vi gebyrfri kort betaling Det af Nets pålagte gebyr betaler vi, du bliver ikke pålagt ekstra omkostninger i forbindelse med betalingen.
Beløbet for din bestilling hæves på dit kort, når varerne sendes fra vort lager, og der vil aldrig blive trukket et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Når du har afsluttet din bestilling og frigivet beløbet til betaling, sender vi dig en ordrebekræftelse pr e-mail.

Bemærk: Ved Klarna faktura betaling bliver der pålagt et fakturaoprettelse på kr. 29,- pr. faktura.

Ved betaling med Klarna Faktura, skal du betale inden 14 dage efter du har fået din vare leveret. Det koster 29,-pr. faktura. Denne betalingsform tilbyder vi i samarbejde med Klarna, og er tilgængelig efter et vellykket kreditcheck. Se mere om betingelser og priser for betaling med Klarna Faktura her.

Hvis du ikke bliver godkendt, beder vi dig betale med en af de andre betalingsmetoder. Aftalen om betaling hos Klarna bortfalder, hvis du fortryder dit køb inden for fortrydelsesfristen, jf. forbrugeraftalelovens § 26

Leveringstid

 

Alle bestillinger ekspederes hurtigst muligt.
Er varen på lager, og bestiller du indenfor åbningstiden, sender vi normalt den samme dag.
Hvis vi ikke kan sende varen senest hverdagen efter bestilling, vil du modtage besked pr e-mail herom.
Når vi sender pakken, sender vi også en mail til dig med pakkens forsendelsesnummer, så du selv kan følge pakken.
Normalt modtager du pakken inden for 1-3 arbejdsdage efter bestilling, 

Vi sender udelukkende til adresser i Danmark, dog ikke Færøerne og Grønland.

 

 

Persondatapolitik

 

For at kunne handle på Quickparts.dk, må du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer og evt. mobiltelefonnummer
E-mail adresse

Vi registrerer disse personoplysninger for at kunne levere varen til dig, og registreringen sker først efter dit samtykke.


Vi videregiver ikke personoplysninger, herunder e-mail adresser, til tredjemand.

Personoplysningerne opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.Direktøren og de ansatte for Quickparts ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på Quickparts.dk er Quickparts ApS.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Efter persondataloven har du ret til at gøre indsigelse mod registreringen og ret til indsigt i, hvilke personoplysninger, der er registreret om dig.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her: Quickparts privatlivspolitik
Henvendelse i forbindelse hermed pr e-mail til: mail@quickparts.dk

 

 

Cookies

 

På Quickparts.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her: Quickparts privatlivspolitik

 

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på quickparts.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, hvor hjemmesiden forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Quickparts.dk.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her: Quickparts privatlivspolitik

 

Mailpolitik

Vi sender kun mails, der direkte vedrører din bestilling, til dig.
Vi sender aldrig uopfordrede mails.

 

Nyhedsbrev

Du kan frivilligt tilmelde dig vort nyhedsbrev med nyheder og tilbud pr e-mail.
Nyhedsbreve udsendes efter behov, men aldrig oftere end en gang månedligt.
Du kan når som helst via link i selve nyhedsbrevet afmelde dig ordningen.
Vi videregiver ikke personoplysninger, herunder e-mail adresser, til tredjemand.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her: Quickparts privatlivspolitik

 

 

Fortrydelsesret

 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til mail@quickparts.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Det fremmer ekspeditionen, hvis fyldestgørende informationer følger pakken.
Vedlæg gerne en kopi af ordrebekræftelse eller faktura, evt. forudgående korrespondance mv.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: teleskopstænger og kanalbakker.
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: ca. 300 kr.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Bryder du f.eks. emballagen på en vare, hvor en ubrudt emballage har afgørende salgsmæssig værdi f.eks. børster til el-tandbørster samt skær og combisæt i original blisterpakning, har du derved forringet varens salgsmæssige værdi væsentligt. Er du i tvivl, så kontakt os før, du bryder emballagen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen skal sendes til: Quickparts, Fynsgade 12 – 14, 6400 Sønderborg.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Reklamationsret

 

Du har købelovens 24 måneders reklamationsret for fejl og mangler ved leveringen. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten gælder fra den dag, hvor du har modtaget din vare.
Fejl og mangler, der er opstået som følge af almindelig slitage, fejlmontering eller fejlagtig brug samt følgeskader på grund af anden defekt ved produktet, som varen anvendes i, er ikke dækket af reklamationsretten.
Du skal reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen.
Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen normalt være rettidig.
For at vurdere, hvordan vi bedst kan behandle din reklamation er det vigtigt, at du kontakter os før du evt. returnerer en vare, som du ønsker at reklamere over.
Hvis varen skal returneres, refunderer vi i rimeligt omfang efterfølgende dine omkostninger til returnering.
Varen skal sendes til: Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg.
Pakker sendt pr. efterkrav og uden omdeling, modtages ikke.

Oplysning om klagemuligheder:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Quickparts kundeservice på mail@quickparts.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til: 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
 
EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her https://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@quickparts.dk.

 

Produktansvar

 

Quickparts kan ikke gøres ansvarlig for skader opstået som følge af forkert anvendelse, montering eller lignende.
Quickparts kan ikke gøres ansvarlig for indirekte tab herunder driftstab, avancetab og lignende.

Vi er kun ansvarlige, hvis det følger af dansk ret.

 

Copyright

 

Alle informationer m.m. om produkterne på quickparts.dk tilhører Quickparts og er underlagt copyright.
Du må bruge Quickparts.dk til at finde og bestille de varer, som du har brug for og selvfølgelig gerne anbefale os til andre.
Du må ikke til anden brug og i nogen form indsamle oplysninger fra Quickparts.dk. Overtrædelse heraf eller anden misbrug vil blive retsforfulgt.

 

 

Pricerunner købsgaranti

Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Købsgarantien er gratis for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os.
 
Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem - du skal blot registrere dit køb inden for en time. At blive medlem hos PriceRunner koster intet og tager kun et par minutter! Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti
 
For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig som privatperson. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er ødelagt, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver.
 
Erstatning udbetales alene for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.
 
Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige brugervilkår for Købsgarantien.
 
Kun en del af butikkerne på PriceRunner er omfattet af Købsgarantien. Vi er en af disse butikker. På deres tjeneste er butikker, der indgår i garantien, markeret med Købsgaranti-symbolet ved deres navn. Målet med Købsgarantien er, at forbrugere, der handler på nettet, skal kunne føle sig mere trygge.
 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

HUSK altid at kontakte vores kundeservice inden du sender varerne retur.

 

Til:

Quickparts

Fynsgade 12-14

6400 Sønderborg

Fax: 74 43 38 34

Tlf: 70 70 13 70

E-mail: mail@quickparts.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Ordrenummer: _________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Oplys venligst også årsag til returneringen, samt for reservedele hvilket produkt og model, som delen skulle

anvendes i:

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17-3-2020