Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind
Klik her
 
 
Klik her

Ovnrens og plejeprodukter

Når dit komfur eller din ovn trænger til en ordentlig rengøring, er det både nemmest og hurtigst, hvis du bruger de rigtige plejeprodukter. Med en effektiv ovnrens kan du f.eks. nemt fjerne fastbrændt snavs i selve ovnen samt på riste og bageplader.

Rensemiddel til Glaskeramiske kogeplader

Samtidig kan du med et godt renseprodukt til dine glaskeramiske kogeplader, få selv det mest plettede komfur til at skinne, som var det nyt. Især hvis du kombinerer med en skraber til den glaskeramiske plade, som kan fjerne alt det, du ikke kan skrubbe væk - samt snavs i diverse samlinger.

Her på siden finder du alt vores ovnrens og øvrige plejeprodukter til både ovn og komfur. Alle produkter kan benyttes til alle fabrikater, men nogle produkter er særligt beregnet til dampovne.

Er du i tvivl om, hvilket rensemiddel du skal bruge til netop din ovn eller dit komfur, hjælper vi dig meget gerne - enten via chatten nederst til højre eller på telefon 70 70 13 70. Du er også velkommen til at sende en mail til mail@quickparts.dk

Meget mere end bare ovnrens

De fleste kender til klassisk ovnrens. Ofte i sprayform eller som skum, som sprøjtes i ovnrummet samt på ovnens inventar. Når der tales om plejeprodukter til ovne og komfurer, er der dog mange flere muligheder.

En lige så vigtig del af en rengøring af ovnen er nemlig selve rengøringsredskaberne. Med en skuresvamp i stål til dine bradepander og bageplader slipper du nemlig for at skulle skrubbe dig øm i fingrene med en klassisk farvet rengøringssvamp.

Med en skraber til komfurets glaskeramiske plade kan du nemt fjerne fastbrændt snavs, helt uden at ridse pladen - og bagefter kan du polere den op med et særligt filtstykke, så det vil føles som om, du har fået helt nyt komfur.

Rengøringsmiddel til dampovn

Er du den heldige indehaver af en dampovn, har vi også særlige renseprodukter til denne som ikke alene gør det nemmere at rengøre ovnen, men også fjerner kalkaflejringer og vedligeholder ovnen.

Har du brug for hjælp til at vælge, det produkt der passer bedst til dit behov, ovn eller komfur, sidder vi klar til at hjælpe.