Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind

Reservedele & tilbehør til hårde hvidevarer

Hos Quickparts finder du et af de største online udvalg inden for hårde hvidevare reservedele eller tilbehør til din boligs hvidevarer. Uanset om du mangler reservedele eller tilbehør til din vaskemaskine, tørretumbler, kaffemaskine, komfur, ovn, kogeplade, barbermaskine eller noget helt andet, så har du mulighed for at vælge det her.

Har du brug for hjælp til, hvilke reservedele til hvidevarer du konkret har brug for, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice på mail@quickparts.dk eller 70701370.

Du kan også benytte vores chatfunktion nederst til højre.

Kvalitets hvidevare reservedele

Vores hvidevare reservedele er af høj kvalitet og det samme gælder vores tilbehør. Dette er din sikkerhed for, at du altid får en ordentlig vare hjem - ligemeget om du køber en original del fra samme mærke som din hvidevare eller en alternativ reservedel med samme funktioner, men af et andet fabrikat.

Sådan finder du den reservedel, du skal bruge

Vi har gjort det nemt at finde præcis de reservedele til hvidevarer, du mangler. Først klikker du dig videre til den hvidevare, du mangler reservedele eller tilbehør til. Herefter vælger du, hvilket mærke din hvidevare har - og derefter hvilken konkret reservedel, der er tale om.

Under hver enkelt vare kan du se, hvilke modeller fra pågældende hvidevaremærke delen passer til. Du kan også søge på både modelnummer, type af reservedel eller fabrikat via søgefunktionen øverst på siden.

Du finder ud af, hvilket modelnummer din hvidevare har ved at tjekke brugsanvisningen eller se efter et mærkat, hvor modelnummeret er påført. Dette mærke sidder ofte i hvidevarens låge eller på bagsiden af den pågældende hvidevare. Er du i tvivl om, hvilken model din hvidevare er, hjælper vi dig gerne med at finde ud af det - enten via chat, mail eller telefon.

Hvidevare reservedele med hurtig levering

Vi afsender varer fra vores lager alle hverdage og du kan både vælge levering med GLS og PostNord.

I begge tilfælde sendes dine varer med sporingskode, så du altid ved hvor de er henne og dermed hvornår du kan forvente pakken med dine hvidevare reservedele leveret. Du kan også vælge, om du vil have pakken leveret i en pakkeshop eller på dit arbejde. Vælger du PostNord som leveringsmetode, kan du desuden få reservedelene sendt direkte hjem til din privatadresse.

Når du har foretaget en bestilling, er du også velkommen til at hente dine reservedele på vores lager i Sønderborg og spare fragten. Det er især en fordel hvis du bor i nærheden og det haster. Her kan du nemlig få den nye hvidevare reservedel i hænderne allerede 1-4 timer efter, du har afgivet en bestilling.

Reservedele til hvidevarer som skaffevarer

Finder du ikke lige den reservedel du står og mangler, så tag også kontakt til vores kundeservice. Vi har vores eget store lager, men også adgang til flere millioner varer hos vores samarbejdspartnere, Derfor er chancerne for, at vi kan skaffe netop de hvidevare reservedele du mangler meget store - også selvom du ikke kan finde den her på siden.

Vi sidder klar ved telefon 70 70 13 70 mandag-torsdag fra kl. 8 til 16.30 - og fredag frem til 13.30. Vil du hellere sende en mail er adressen mail@quickparts.dk. Vi besvarer din mail inden 24 timer på hverdage.