Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind

Hus til robotplæneklipper

Den trofaste robotplæneklipper kører plænen rundt det meste af sommerhalvåret – undtagen når den vender tilbage til sin ladestation for at oplade sine batterier og holde en velfortjent pause.

Hos Quickparts fører vi udelukkende modeller, som er meget gængse i deres dimensioner og derfor passer til langt de fleste robotplæneklippere. Begge garager er formet som små huse med sidevægge og et skråt hældende tag, der leder regnvand væk.

De er desuden fremstillet i sortlakeret aluminium som er vedligeholdelsesfrit og samtidig falder godt i ét med sine omgivelser på grund af det neutrale udtryk.
 • Original
  Passer til følgende
  Hus til robotplæneklipper Square 550 mm. sort alum
  Hus til robotplæneklipper Square 550 mm. sort alumVarenr. 320001

  Trolla Square 550 i sortlakeret aluminium passer godt på din robotplæneklipper. Udvendige mål: 985 x 552 x 547/355 mm Bredden på 552 mm gør, at den passer til de fleste robotplæneklippere på markedet. Dette dansk designede hus eller garage beskytter din robotklipper mod regn og sol, som anbefalet af de førende producenter. Der medfølger nedstøbningsbeslag med vippefunktion. Så bliver det nemmere at servicere maskinen. Lufthullerne i gavlen sikrer god ventilation og placerer du laderen i garagen, besværliggør du også tyveri. Huset er lavet i vedligeholdelsesfri sortlakeret aluminium. Alle huller er for boret og derved er huset let at samle. Har du spørgsmål til produktet, så tag endelig kontakt til kundeservice på telefon, mail eller chat. Husk: Du har altid 14 dages fuld returret hos Quickparts.

  Originalbet.: 10077
  På eget lager
  899,00 DKK
  Køb nu Se fragt
 • Original
  Passer til følgende
  Hus til robotplæneklipper Square 750 mm. sort alum
  Hus til robotplæneklipper Square 750 mm. sort alumVarenr. 320002

  Trolla Robo Cover Square 750 i sortlakeret aluminium passer godt på din robotplæneklipper. Udvendige mål: 985 x 752 x 547/355 mm Bredden på 752 mm gør, at den passer til de fleste robotplæneklippere på markedet. Dette dansk designede hus eller garage beskytter din robotklipper mod regn og sol, som anbefalet af de førende producenter. Der medfølger nedstøbningsbeslag med vippefunktion. Så bliver det nemmere at servicere maskinen. Lufthullerne i gavlen sikrer god ventilation og placerer du laderen i garagen, besværliggør du også tyveri. Huset er lavet i vedligeholdelsesfri sortlakeret aluminium. Alle huller er for boret og derved er huset let at samle. Har du spørgsmål til produktet, så tag endelig kontakt til kundeservice på telefon, mail eller chat. Husk: Du har altid 14 dages fuld returret hos Quickparts.

  Originalbet.: 10076
  På eget lager
  999,00 DKK
  Køb nu Se fragt

Beskyt din robotklipper mod det danske vejr

Selvom kalenderen siger forår og sommer i Danmark, er det dog ikke altid vejret er enigt. Det betyder også, at både robotplæneklipperen og ladestationen skal holde til lidt af hvert. Fra hagl til høj solskin. Derfor er det en rigtig god idé at investere i et hus eller en garage til din robotplæneklipper.

Her kan robotplæneklipperen stå i læ for vind og vejr, mens den lader sine batterier op. Samtidig med at ladestationen også beskyttes mod vand, nedfaldne blade og andet som kan forstyrre driften.

Vælg det rigtige hus til din robotplæneklipper Selvom mange modeller ligner hinanden, kan der være forskel i mål og dimensioner fra den ene robotplæneklipper til den anden.

Når du skal vælge et hus til din robotplæneklipper skal du derfor huske at tjekke, om bredden, højden og dybden på din udvalgte garage er større end robotten og ladestationen. På den måde sikrer du dig, at begge dele kan stå i læ for vind og vejr.

Hvilken robotplæneklipper garage har du brug for?

Du kan nemt tjekke, om det hus du overvejer at købe, passer til din robotplæneklipper ved at klikke på knappen ”Passer til følgende”.

Vi sidder desuden klar på chatten nederst til højre og på telefon 70 70 13 70 i vores åbningstid – og efter kl. 16.30 er du meget velkommen til at sende en mail.

Vi afsender varer dagligt og vælger du levering med Post Nord, kan du også modtage dine varer om lørdagen.