Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind

Originale og alternative støvsugerslanger

En støvsugerslange får mange vrid, træk og skub under støvsugningen. Derfor er det ikke usædvanligt, at slangen, med tiden, bliver slidt og der opstår utætheder eller slangen knækker.

Hos Quickparts har vi et stort udvalg af støvsugerslanger til næsten alle støvsugere på markedet. Vi har sørget for et bredt udvalg af både originale og alternative slanger til din støvsuger. Det skal være op til dig, om du vil købe originalen eller vores alternative slange.

Vælg dit støvsugermærke til venstre og tjek om vi ikke har en støvsugerslange der passer til netop din model. Hvis vi ikke har en slange der passer, så kontakt endelig vores kundeservice på mail, chat eller telefon, så vil vi gøre alt vi kan for at hjælpe dig.

Brug for en komplet støvsugerslange?

Vores komplette støvsugerslanger dækker over en slange, hvor håndtaget og slangekoblingen allerede sidder på selve slangen. Dette gør at der ikke er utætheder ved det buede rør og ved koblingen.

Vi har selvfølgelig også slanger med låseringe i begge ender, så er det bare at koble slangen til håndtage og til koblingen i støvsugeren.

Ydermere har vi også flexslanger, som bare er selve slangen og intet andet. Disse kan bruges, hvis kobling og det buede rør kan tages af din slange. Så kan du selv skære slangen til, eller måske få en lidt længere støvsugerslange.

Kan du ikke finde den rigtige støvsugerslange?

Skulle du komme ud for at vi ikke har oprettet en slange til din støvsuger, så fortvivl ikke. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige slange. Ofte er det en støvsugerslange vi allerede har i sortimentet, men bare ikke har fået opdateret med de seneste modeller, eller også gør vi hvad vi kan for at skaffe den hjem til dig.

Så tøv ikke med at kontakte kundeservice på mail, telefon eller chat. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde den rigtige støvsugerslange.