Quickparts, Fynsgade 12 - 14, 6400 Sønderborg - tlf. 70 70 13 70 - mail@quickparts.dk
Log ind
Klik her
 
 
Klik her
Electrolux

Tilbehør & reservedele til Electrolux emhætte

Et kvalitetsmærke som Electrolux, sikre dig, at luften i dit køkken er frisk hele tiden, og deres emhætter rengør da også luften under og efter din madlavning – samtidig med at den næsten også er helt lydløs.

Deres emhætter findes i mange forskellige former og størrelser – og ligeså gør vores udvalg af reservedele hertil.

Finder du mod alt forventning ikke det du søger, er du velkommen til at kontakte den uddannede kundeservice på tlf.: 70701370 via chatten, eller sende en besked til mail@quickparts.dk så hjælper vi dig gerne, med at finde den helt rigtige del du har brug for.

Electrolux reservedele og tilbehør til emhætte

Electrolux har et bredt udvalg af emhætter, som findes i mange forskellige former og størrelser.

Alle emhætter er udstyret med et fedtfilter som opfanger alle de fedtpartikler som cirkulerer i luften fra din madlavning.

Afhængig af hvilke type emhætte og filter du har, skal det jævnligt byttes ud eller renses. Du kan enten have et engangsfilter, som du skal huske at skifte ud jævnligt, eller et filter af metal, som du med jævne mellemrum skal huske at rengøre, for at sikre en god udluftning, samt sikre, at der ikke opstår brand i de gamle fedtpartikler.

Da Electrolux har et bredt udvalg af emhætter, ved vi også her hos quickparts, at efterspørgslen på reservedele og tilbehør hertil, er ligeså stort – fordi det er gået op for mange flere mennesker, at det slet ikke er nødvendigt, at investerer i en helt ny emhætte, når slitagen begynder at vise sit grumme ansigt.

Da vi er nordens største uafhængige reservedelsgrossist, har vi et bredt udvalg af originale dele, reservedele og tilbehør samt alternative dele i høj kvalitet, som du finder lige her

Derfor har mulighed for at kontakte de fleste fabrikanter for at få den del du søger hjem, skulle den endnu ikke være oprettet på vores lager, der indeholder et sortiment af både originale og alternative dele i høj kvalitet, samt adgang til mere end 6.000.000 forskellige reservedele.

Så skulle du mod forventning ikke finde det du leder efter, er du i tvivl om dit produkt, eller har du nogle andre spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte den uddannede kundeservice på tlf.: 70701370, via chatten eller sende en besked til mail@quickparts.dk, så hjælper vi dig gerne med at finde lige netop den del du har brug for.